Timo Waarsenburg, verhalenverteller sinds 1972. Bij wijze van spreken dan. Maar sinds ik kan praten, vertel ik verhalen: van moppen en grappen, via reisverslagen en anekdotes, tot corporate stories en levensverhalen.

Het ontdekken en vertellen van verhalen in woord en geschrift vormt de rode draad in alles wat ik doe en heb gedaan. Vanuit een studie Geschiedenis de journalistiek ingerold: eerst het Leidsch Dagblad, later de Telegraaf. In 2010 besloten om voor mezelf te beginnen, zoals dat heet. 

Tekstproducties, crisiscommunicatie en advies voor een veelheid aan corporate klanten. Met achter die commerciële opdrachten, ook de wens om wat met m’n creatieve kriebels te doen.

Dat leidde tot onder meer historische krantenrubrieken, een bundel rijmgedichten voor groot en klein, een boekje over de geschiedenis van het Haagse Hopje en een theatervertelling.

Gaandeweg maakte communicatieadvies steeds meer plaats voor verhalen in z’n meest pure vorm. Zoals speeches, bedrijfsverhalen en portretten van overledenen op basis van de vele bijzondere verhalen die tijdens begrafenissen verteld worden.

Kortom, ik hou van verhalen en zet die passie graag in voor anderen.

Dit is mijn verhaal. Wat is jouw verhaal?

Bekijk ook Tekst

Geïnteresseerd?

Bekijk het portfolio voor mijn afgeronde projecten.